Međunarodni sajam hrane Seoul Food 2019

  • 21.4.2019. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

Korea Business Center Zagreb (KOTRA), neprofitabilna agencija za promicanje trgovine i investicija, gospodarski je dio Veleposlanstva Republike Koreje u Republici Hrvatskoj.

Jedna od osnovnih zadaća ureda povezivanje je i uspostavljanje kontakata između korejskih tvrtki i tvrtki u regiji radi stvaranja poslovnih kontakata i partnerstava te unapređenja gospodarskih odnosa.

U razdoblju od...


Pročitaj

Vijeće Strukovne grupacije putničkih agencija: Turistička inspekcija u predstojećoj sezoni

  • 24.4.2019. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

Sjednica Vijeća Strukovne grupacije putničkih agencija ŽK Split s temom Turistička inspekcija u predstojećoj sezoni održat će se u srijedu, 24. travnja, u 10 sati u Županijskoj komori Split.

Tematska sjednica održava se u vezi sa stupanjem na snagu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave (NN 116/18), kojim je propisano da od 1. travnja 2019...


Pročitaj

Poziv na osnivačku sjednicu Strukovne grupacije hostelijera

  • 25.4.2019. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

Pozivamo vas na osnivačku sjednicu Strukovne grupacije hostelijera, koja će se održati u četvrtak, 25. travnja, u 10 sati u Županijskoj komori Split, na adresi Obala A. Trumbića 4.

Na sjednici će, uz izbor vodstva Strukovne grupacije, biti predstavljen poslovnik Udruženja hostelijera te će se govoriti o aktualnoj problematici i planiranim aktivnostima uoči predstojeće sezone. Predstavit će se i novosti u uslugama HGK –...


Pročitaj

Besplatna radionica Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja

  • 26.4.2019. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

Besplatna radionica Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja održat će se u HGK – Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23 u petak, 26. travnja, u 10 sati u maloj dvorani (II. kat).

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca na poveznici do 25. travnja ili do popunjenja mjesta.

Cilj je prenijeti znanje i predstaviti učinkovite metode za posti...


Pročitaj
1     

Aktualno

Napovedi gospodarske rasti

Analize

Novi vrhovi na delniških trgih - kaj zdaj?

Ostale vijesti

Redovita tjelovježba pozitivno utječe na veću produktivnost i zadovoljstvo na poslu