Poziv na 56. Međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam Agra u Gornjoj Radgoni

  • 25.8.2018. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

Županijska komora Sisak četvrtu godinu zaredom organizira zajedničko sudjelovanje hrvatskih gospodarstvenika na 56. Međunarodnomu poljoprivredno-prehrambenom sajmu Agra, koji će se od 25. do 30. kolovoza održati u Gornjoj Radgoni, u Sloveniji.

Agra je najveće i najvažnije takvo događanje u Sloveniji. Lani je izlagalo 1820 izlagača iz 36 zemalja. Sajam je posjetilo 120.000 posjetitelja.

...


Pročitaj

Municipalika 2018 – sajam i konferencija za pametna i održiva rješenja za gradove

  • 19.9.2018. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

U okviru inicijative pokrenute putem zaklade Good Governance India organizira se 15. sajam Municipalika, koji uključuje izložbe i konferencije o pametnim i održivim rješenjima za gradove, a održat će se od 19. do 21. rujna u Bombay Exhibition centru u indijskom gradu Mumbaiju.

S brzim tempom globalizacije, sve više gradova i urbanih područja doživljava velik rast na međunarodnoj razini, stoga se stvaraju izazov...


Pročitaj

India Chem 2018 – deseto bijenale međunarodnog sajma i konferencije

  • 4.10.2018. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

Federacija gospodarskih i industrijskih komora Indije (Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry – FICCI) u suradnji s Odjelom za kemikalije i petrokemikalije Vlade Republike Indije organizira deseto izdanje poslovne manifestacije India Chem koje će se od 4. do 6. listopada održati u indijskom gradu Mumbaiju.

Manifestacija je usmjerena prema suradnji u aspektima novih održivih tehnologija i proizvoda za ke...


Pročitaj

Prvi kineski međunarodni uvozni sajam

  • 5.11.2018. 0:00:00
  • Hrvatska gospodarska komora

Na forumu međunarodne suradnje Pojas i put održanom u svibnju 2017. godine u Kini kineski predsjednik Xi Jinping donio je odluku o pokretanju prvog kineskog međunarodnog uvoznog sajma. Cilj je sajma pružiti nove mogućnosti zemljama širom svijeta za proširenje izvoza u Kinu te stvoriti platformu za suradnju država i tvrtki koje se bave međunarodnom trgovinom i razmjenjuju poslovne prilike.

Prvi kineski međunarod...


Pročitaj
1  

Aktualno

Prospekt Fintel energija a.d. Beograd

Analize

Tudi vreme vpliva na borzne tečaje

Ostale vijesti

Čak 52 posto ispitanika odabralo bi zanimanje koje žele raditi bez obzira na potrebe tržišta rada