Poslovi u turizmu: Rast od 27% u odnosu na prošlu godinu

  • 5.10.2017. 0:00:00
  • MojPosao.net

U sklopu tradicionalne akcije 'Poslovi u turizmu', čiji je cilj ubrzati i olakšati pronalazak sezonskih radnika, u periodu od 1. siječnja do 30. rujna na portalu MojPosao objavljeno je preko 6.500 radnih pozicija u kategoriji 'Turizam i ugostiteljstvo'. U odnosu na isto razdoblje prošle godine zabilježeno je povećanje broja oglasa od 27%.

Oglasi za kategoriju 'Turizam i ugostiteljstvo' č...


Pročitaj vijest

Za neprimjerena ponašanja na poslu kriv je nedostatak kućnog odgoja

  • 19.9.2017. 0:00:00
  • MojPosao.net

Ljudski je griješiti, sve dok ne prijeđemo granicu dobrog ukusa. Cilj MojPosao istraživanja provedenog na preko 60 poslodavaca i 500 zaposlenika bio je odgovoriti na pitanja što se uopće smatra neprimjerenim ponašanjem na poslu te što je uzrok neprimjerenog ponašanja na radnome mjestu?

 

Fizički napad je najgore što zaposlenik može napravi...


Pročitaj vijest

Ispitanike na novom poslu ne brinu radni zadaci, već kolege

  • 14.9.2017. 0:00:00
  • MojPosao.net

Na novom poslu nije se lako snaći no, je li veći izazov odnos s kolegama, šefovima ili nešto treće, MojPosao je istražio u anketi provedenoj na više od 1300 ispitanika. Odnos s kolegama i radni zadaci najveći su izazovi.

Najveći izazov na novom poslu ispitanicima predstavlja odnos s kolegama (28%). Najteže im je steći njihovo povjerenje, a upravo to smatraju najvažnijim. Ispitanici također stječu dojam d...


Pročitaj vijest

Suprotno uvriježenom mišljenju, na maturalac se ne ide samo radi zabave

  • 30.8.2017. 0:00:00
  • MojPosao.net

Maturalci su trenutno glavna tema kako srednjoškolaca tako i njihovih roditelja. S jedne strane srednjoškolce more „slatke brige“ kao što su lokacija, sadržaj maturalca, dok s druge strane njihovi roditelji muku muče s financijama i potencijalnim opasnostima. Kakva je praksa odlaženja na maturalce i treba li se ona mijenjati, istražio je portal EduCentar na gotovo 600 ispitanika.

 

...

Pročitaj vijest
1         

Aktualno

Financijska izvješća i financijski pokazatelji Jamnice za 2016. godinu

Analize

Gold ETFs

Interviewi

Prepletanje z informacijsko tehnologijo bo prineslo veliko priložnosti.