Top 5 Things to Know in The Market on Thursday

  • 18.4.2019. 0:00:00
  • Investing

Investing.com -- Here are the top 5 things you need to know in financial markets on Thursday, April 18.

1. It's Mueller Time

Today sees the publication of aof Special Counsel Robert Mueller’s report into suspected collusion between the Trump campaign and Russia during the 2016 election campaign.

Justice Department officials will deliver the report to Congress sometime between 11 AM ET (1500 GMT) and noon, according to The Wall Street Journal.

<...

Pročitaj vijest

Usvojena Odluka o kupovini Oboda

  • 18.4.2019. 0:00:00
  • Bankar.me

Skupština Prijestonice Cetinje usvojila Odluku o kupovini dijela imovine Elektroindustrije Obod u stečaju, čime se stiču uslovi za nova zapošljavanja i za novi privredni razvoj grada.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, kupovina Oboda predviđena je Programom razvoja Prijestonice Cetinje za ovu godinu koji je usvojio Senat Prijestonice Cetinje, uz prethodno informisanje Skupštine Prijestonice Cetinje.

Taj Program potvrdila je i Vlada.

“Procijenjena vrijednost imovine je...


Pročitaj vijest

Zanat budućnosti: Samo 6,4 odsto programera nije zaposleno

  • 18.4.2019. 0:00:00
  • Bankar.me

Samo 6,4 odsto programera nije zaposleno i traži posao, pokazuje najnovije Stack Overflow istraživanje svetske programerske zajednice, a prenosi Startit.

Ovo istraživanje, koje je obuhvatilo ispitanike iz 179 zemalja, pokazuje da više od 90 odsto developera radi, a čak 84,2 odsto njih sa punim radnim vremenom.

Kako rezultati pokazuju, programeri su generalno veoma zadovoljni svojom karijerom i poslom – od toga čak 40 odsto njih je veoma zadovoljno; 34,3 zadovoljno, a samo 5...


Pročitaj vijest

Bulevar kroz Donju Goricu biće završen za sedam dana

  • 18.4.2019. 0:00:00
  • Bankar.me

Asfalterski radovi na obje strane donjogoričkog bulevara trebalo bi da budu završeni do 26. aprila. Uporedo s tim, biće izgrađeni i preostali dio trotoara, postavljena rasvjeta, vertikalna saobraćajna signalizacija i nasut humus za sadnju zelenila na razdjelnim ostrvima. Kako je za Pobjedu kazao šef gradilišta Enes Hurić, iz građevinske firme Tehnoput MNE, od narednog petka saobraćaj će se odvijati na obje bulevarske trake.

Ukoliko ostanu neki sitniji radovi, dodaje, oni mogu biti obav...


Pročitaj vijest
1         

Aktualno

Napovedi gospodarske rasti

Analize

Novi vrhovi na delniških trgih - kaj zdaj?

Interviewi

Demografske promjene i automatizacija – izazovi za tržište rada

Ostale vijesti

Redovita tjelovježba pozitivno utječe na veću produktivnost i zadovoljstvo na poslu